28/10 -

Landat i Fäll igen efter en riktigt bra vecka med fina Maja som inneboende!
Shopping har väl stått högst på schemat, åkte en sväng till Piteå Tisdag och avslutade dagen på Allstar med god mat och hockey!, gjorde Skellefteå-stan Onsdag och på kvällen blev det kräft-mys, och träffade Malin över en lunch igår, innan det var dags för tjohalian att bege sig mot Umeå igen!
Tack för en kanonvecka gumman :)!




Nu har jag hela helgen med jobb framför mig och det känns väl..sådär..! Snacka om att man hinner bli bekväm bara av att vara ledig några dagar.
Vill ha den 11/11, och Luleeeåå med mina älsklings tjejer! Gryymt. Kan inte tiden bara göra ett jättekliiv, och med det hoppa över denna äckliga regnperiod!
Tack för mig.

24/10 -

När vi ändå är inne på jultemat så känns det helt sjukt att det bara återstår 2 månader.
Befinner mig för tillfället hos fina Elin, som just dragit igång lite bullbak. Och jag fick äran att vara lite dj ;)! 

Sen ska jag vidare in till stan igen för att möta Maja,som anländer för att stanna några dagar :)! Så imorgon blir det en tripp till Piteå för lite shopping. Sen får vi se vad veckan har att erbjuda helt enkelt.
Kommer iallafall njuta till fullo av mina dagars ledighet :)!

 -09

Dag 24 – Min favorithögtid


 -2010

Helt klart Julen! Har alltid varit och kommer nog alltid vara också.

Dag 23 – Mitt favoritprogram – och varför

Måste först och främst säga att jag är väldigt förvånad över mig själv att jag hasat mig ända ner till näst sista "dagen", på denna lilla lista!
Trodde att jag skulle ge upp riktigt snabbt och mitt tänk, och även orken skulle svika totalt. Men lite kul är det ju ändå, (vissa frågor roligare än andra givetvis) eftersom det inte är något man i övrigt skulle skriva om. :)

Så, mitt favoritprogram :

Jag vet faktiskt inte vad jag ska svara på den här frågan!
Hade det varit för ett x antal år sen då jag faktiskt följde en heldel serier, så hade jag nog svarat allt från Sunset Beach till Skilda världar & Nya tider.

Men jag har uppenbart blivit helt världelös på att hänga med i olika serier. Helt klart ser jag ju tv, men något favoritprogram vet jag inte riktigt om jag har för tillfället! :)



Tror aldrig jag har följt en serie såå innerligt som denna! Och helt klart bland det bästa till serier som har gått. :)

Dag 22 – En låt som får mig att gråta

Gråter till låtar gör jag sällan, annat än då jag känner mig nere av andra orsaker!
Men här kommer några låtar som man utan överdrift kan gråta floder till.











Välkommen snön!

Dag 21 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln



Beror väl helt klart när man tittar sig i spegeln. Vissa gånger är den inte rolig, och andra sidan, hur länge skulle vi klara oss utan den? 

Kan väl dra ett typiskt senarie:


•Nyfixad efter åtskilliga timmar framför spegeln och snart påväg för lite festligheter : Jaja det här ser väl helt okej ut.  

• Några vinglas senare : Okej att sminket har rasat, jag är ändå så jävla snygg!

• Att vakna upp dagen efter är väl första reaktionen (oftast) någon i stil med : Hej kom o hjälp mig, och ingen kom!, och sminket tvättade tydligen inte bort sig själv heller..

Nämen skämt o sido ;)

Humöret spelar ju helt klart en stor roll. 
Och om man ska fördjupa sig helt och hållet i frågan så finns det alltid något som man vill förändra, det kan vara finare mage, smalare lår och ja, listan kan göras oändlig här också! Det räcker helt enkelt till att klaga.

Dag 20 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan

Dag 19 – Min favorit film

Skippar även dag 18 "en bild på det senaste jag köpt" eftersom det var en lunch och den äger jag ingen bild på ;)!
Och hoppar en dag framåt istället!


Okej, denna var riktigt svår! Att komma på en favorit film sådär bara på rak arm är ju lättare sagt än gjort, iallafall för mig. Finns hur många bra filmer som helst, men en som jag automatiskt kommer tänka på bland dom första när det kommer till en av dom bästa filmer jag sett måste jag nog säga denna.
Så den är att starkt rekomendera för er som inte sett den! :)

 

Dag 17 – Min favoritglass

Har aldrig varit, och kommer nog förmodligen aldrig bli någon riktig glassälskare! Men om jag måste välja någon så blir det nog vanlig hederlig vaniljglass, (Äkta). och för att vara heelt nöjd, lite jordgubbar! Yaaamiii ;)

Dag 16 – Fem saker jag inte klarar mig utan en dag




Förmodligen skulle jag nog klara mig utan det mesta i en enstaka dag. Frågan är väl snarare vad jag inte vill klara mig utan.

• Min mobil. Den väcker mig, påminner mig om saker och hjälper mig när jag behöver få tag på någon.

• Musik - Absolut något jag vill ha tillgång till varje dag.

• Alla fina människor runt ikring mig.

• Även om jag inte vill skriva Dator så måste jag nog göra det ändå, eftersom jag kollar den varenda dag (när jag har tillgång till den). Vilket jag för det mesta har. ;)

• Sen en sån där sund grej som Mat/vatten vill jag nog inte heller vara utan en hel dag.

Hemska Hemska förkylning...

... Var god lämna miig ifred!
Har aldrig varit med så envis förkylning, heelt seriöst! Hostar och snorar om vart annat dygnet runt. Jaa man blir less efter några veckor.


Jaja, hade iallafall denna helg gjort sitt, jobbade Lördag till 18 och efter det blev det hockeyhäng för hela slanten.

Igår var jag helt ledig! Och vädret levererade stoort, så jag började dagen med lite däckbyte på bilen. Känns som att snön och halkan inte är jääätte långt borta nu!

Nu ska jag ta och hasa mig upp, promenera med hunden och sen troligtvis luncha med fina Mia innan jobbarkvällen väntar! :)


Dag 15 – Något jag längtar efter



Måste väl helt klart säga sommaren (igen)! Dessvärre känns den ju heeemskt långt borta.
Har egentligen inget alls emot snön, så bara vintern kommer med en rimlig temperatur så ska jag nog inte beklaga mig så mycket mer ;)!

Dag 14 – Det här får mig att börja gråta

Jag kan väl inte påstå att jag gråter allt för ofta, men när jag väl gör det är det antingen till en riktigt gripande film, en fin låt eller något i mitt liv som inte är så bra för tillfället.
Det är helt enkelt ganska skönt att bara slå igång en sorglig film när något känns lite halvtaskigt,och bara gråta floder.
En av väldigt få filmer som jag faktiskt alltiiid gråter till är The last song.

Dag 13 – Det här får mig att må bättre



 Sommar

Resor                                                               Lite vin ;)

Även denna lista kan göras oändligt långt! Men detta är en del av många som får mig att må bra. Både stunder och människor jag inte skulle klara mig utan.

Dag 12 – Mitt drömbröllop

Jag har aldrig sett mig som gifta-typen. Men jag har kommit fram att jag nog innerst inne är det ändå. Att lova någon evig trohet är för mig att tro på den livslånga kärleken (vilket jag också gör).
Men något jag vet med säkerhet är att om jag gifter mig, så gifter jag mig bara en gång i livet. Om det nu skulle bli så hemskt att man skiljer sig, så har man ändå lovat varandra evig trohet och om det inte funkade så tänker jag i så fall inte lova det igen.

Så om jag nu kommer gifta mig en vacker dag ska det absolut ske i en kyrka, ett klassiskt bröllop med bara dom närmaste vännerna och släkt/familj!
Dröm "smekmånaden" skulle derimot inte spenderas inom Sveriges gränser. Vet inte direkt heller vars, men något varmt ställe lååångt bort! :)
Svårt att förklara hur jag vill att min klänning ska se ut, men något liknande såhär!

 

12e Oktober -

Tur att min fina lista håller den här bloggen vid liv för tillfället, jobb är väl nästan det enda som står på schemat denna vecka och hur intressant är det att skriva om varendaste dag ;)?




Efter dagens jobb laddar jag om för att spendera resten av kvällen på sminkparty med Mia. Spännande :)!
Imorgon väntar som sagt förmiddag på jobbet sen drar jag med mig mina fina flickor Amanda och Elin till Skellefteå kraft arena, för att se Skellefteå (förhoppningsvis) krossa Luleå! :) Underbart.

 

-Baack to woork!

Dag 11 – En bild på ett ställe jag vart på






Turkiet 2010 ♥

Dag 10 – Någonting jag oroar mig för

Skiter i dagens outfit eftersom jag för tillfället är i Fäll, och både kameran och kabeln befinner sig i stan ;)! Och hoppar direkt till Dag 10 istället.



Allmänt
vet jag inte om det är något speciellt jag oroar mig över, det skulle väl isåfall vara saker som om det jag jobbar med verkligen är det jag vill jobba med, hur mitt liv kommer att se ut i framtiden. Men jag kan ju inte påstå att det är någon oro över det, snarare funderingar!

Finns ju mängder med saker som alltid kommer vara en typ av rädsla inom mig ( och säkert många andra), och dom flesta saker är just det som inte ens går att påverka. Men som finns där ändå!
Som exempelvis oron att förlora någon närstående,att inte räcka till, att jorden ska gå under och döden i sig! Ja listan kan göras lång.
 

Dag 8 – En bild på mig för ett år sen

Söndag -


En härlig kombination av lite halvslitet,träningsvärk och en mer eller mindre kaosartad mage, efter en väldigt trevlig gårdag/kväll :)!
Blev en heldag på bodaborg som avslutades med God mat,vin,lite mera vin och sen utgång i trevligt sällskap,för att fira fina Elin som fyllt år.

Förkylningen bestämde sig även för att bryta ut ordentligt.. Snoor snor och åter snor! Hoppas bara att det stannar där. Har ingen som helst lust med att bli liggandes igen.!

Nee soffan och lite tv innan sängen kallar för jobb imorgon!
 

 

Dag 7 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Om jag fortfarande hade gått i skolan hade detta varit enkelt, då hade jag direkt svarat "att skjuta upp allt (skolarbete) till sista sekund".
Så den lilla "ovanan" försvann nog med skolan tror jag, kan inte säga att jag har samma förmåga att skjuta upp saker och ting när det kommer till jobbet ;)!

Dagens ovana ( om man ens kan kalla det ovana) är nog att jag tänker alldeles för mycket. Kan älta saker fram och tillbaka för mig själv i evigheter, jag tycker liksom att det gått lite för långt då man måste intala sig själv "sluta tänk så jävla mycket". Det kan vara allt från "varför gjorde jag så? varför blev det så? varför sa jag inte så istället för så?" Klanadrar helt enkelt mig själv och endast mig själv för alla felkliv i livet,(även om det för det mesta finns fler med i spelet) istället för att ta lärdom av dom! 
Det är något jag mer än gärna skulle vilja jobba bort!

Sen finns det ju självklart en massa små ovanor som jag gissar att jag säkert inte är ensam om! ;)

En  typ av ovana är väl att jag sitter alldeles för mycket vid datorn, jaa Facebook är en beroendeframkallande liten skit parasit. ;)


Och en riktig ovana som jag egentligen borde göra något åt, eftersom det inte är så svårt. Och det är ju att inte alltiiid överskrida hastighetsbegränsningen. Det är lixom en tvångstanke som bara finns där.
Det är väl framförallt på jobbet jag borde trappa ner en aaning, när jag kör min egen bil numera så har jag (sen jag bytte bil) börjat tänka lite mer i dom ekonomiska banorna och därav sänkt hastigheten liite!
But I still need to work on it. ( Som att det här skulle göra mig till en laglig trafikant, vem försöker jag egentligen lura) ;) 
Trodde att jag skulle tänka ett steg längre rent automatiskt efter min lilla fortkörningsfadäs, men icket!

 




Dag 6 – Vad jag skulle göra om jag fick 5 miljoner

Skulle nog bjuda med mig en vän, åka till USA. Resa runt där och bara leva livet i ett par månader, göra en utstickare och åka till Hawaii, eftersom det är och kommer alltid vara ett av mina drömresmål så är det ganska givet.
Säkerligen skulle jag shoppa en heldel men även försöka spara en del!

Dag 5 – Typ av killar jag faller för

Rent automatiskt skulle jag vilja skriva en enda grej på den här frågan, och det är fel killar! killar jag kan få, men inte helt.

Nämen kortfattat så faller jag mestadels för killar som inte är allt för enkla. Dom ska innebära lite problem,lite svåra att få (helst omöjliga). En tatuering eller 2 skadar inte, lite lagomt vältränad. MEN ska ha ett hjärta av guld!

Avslutar detta med en liten skönhet från kändisvärlden ;)







Dag 4 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

Klurigt det här.. Det är ju självklart mycket man vill ha! Men mer än något annat vet jag väl inte.

Ett Fast jobb skulle sitta väldigt fint. Insåg efter sommaren (efter att ha gått minst 4 månader på schema) att man uppskattar verkligen inte schemat förän det är som bortblåst,och man är tillbaka som timvikarie igen.
Bara att kunna planera är ju såå guld värt! Och framförallt veta att man har ekonomi som inte bara kommer gå till det där tråkiga som räkningar osv.



Skulle inte heller tacka nej till 2 veckor  på en strand låångt borta i soolen och värmen med mina underbara vänner!

Och nu med hösten och mörkret kommer ju automatiskt den där lilla mysfaktorn som ett brev på posten, och man blir mer beroende av att ha någon mysig famn att kura ner sig i framför tvn på kvällarna. Saknaden av närhet helt enkelt.
Inte alls så att jag vantrivs som singel. Absolut inte.
 Men helt fel vore det ju inte om "mr right" skulle dyka upp som gubben i lådan. ;)

Som sagt "mer än nåt annat" vet jag inte! Några grejer iallafall som jag gissar att jag vill ha mer än något annat i skrivande stund.

GRATTIS PÅ DIN DAG,ÄLSKADE VÄN!




Livet blir berikat
av kompisar och vänner.
Att människor vill dela
sånt man gör och sånt man känner.

Så mycket man får lära,
så mycket som blir sagt…
Så mycket som kan hända
i vänskaplig kontakt.

Ja, det ger så mycket glädje
att vara fler än en.
Att man har nåt gemensamt
i nuet… då… och sen…

Att ha just dig till vän
ger skäl till tacksamhet.
För du är väldigt speciell
- det hoppas jag du vet! ♥





 

Dag 3 – Mina mål/drömmar/önskningar

När man färdas mot ett mål
är det viktigt att vara uppmärksam på vägen.
Det är vägen som visar oss det bästa sättet att komma fram,
och det är den som berikar oss medan vi går.

Paulo Coelho, ur Pilgrimsresan




Den första tanken som slår mig när jag hör just denna fråga är ju självklart som säkert många andra, Resa!, Se Världen från alla håll och kanter, Bli mångmiljonär och vara helt ekonomiskt oberoende och helst bli hemmafru. Ja listan kan göras lång!

Det är klart att det skulle vara fantastiskt att leva så, är väl medveten om att alla strävar efter perfektion. Varför skulle vi inte? När det är precis det vi ser allt lyckligt grundas på. Men vad skulle vi egentligen göra om allt var helt perfekt?

Vad jag vill med mitt liv är framförallt att vara lycklig, fortsätta ha mina älskade vänner och familj omkring mig,självklart hitta kärleken,att älska mig själv så pass mycket att jag kan älska någon annan utan att gå sönder om kärleken en dag dör. Och naturligvis att få vara frisk! 
Och sen att vinna 1 miljon eller 2 är ju alltid välkommet ;), man ljuger om man säger att pengar inte har någon betydelse idag, kan hålla med om att det givetvis inte är allt! Men det underlättar ju en heldel.

Inte för att jag har svarat ordagrant på frågan men eftersom jag anser att det hänger ihop och allt baseras på just eftersträvan och hopp om att det finns någonting bättre som väntar, så vred jag frågan åt det lite mer huvudsakliga och sunda hållet. :)

! -

Eftersom jag totalmissade alla avsnitten av Så mycket bättre  förra  året, och har nu legat sjuk i 2 dagar och 4an visat repriser från det på dagarna så måste jag bara slänga ut dessa!
Vilket underbaart jävla program, det är klart jag har hört Petters version av denna låt men aldrig sett avsnittet. Så fantastiskt!
Glädjen smittar heelt klart av sig när man tittar på dessa.




Dag 2 – Min favorit årstid och varför

Sommarsommarsommar!








 Kan inte alls påstå att jag är någon vintertjej. Jag tycker inte alls om mörker och kyla, blir väl aningens bättre när det kommer lite snö men inte tillräckligt för att kompensera allt annat som är negativt med vintern.


Raddan med bilder kan göraas oändlig! Men jag tror ni förstår vinken. Eftersom jag är beroende av både solen och värmen så är väl sommaren solklart den bästa .
Seena varma sommarkvällar, kvällsdopp,uteserveringarna, festerna! Ja sommaren är speciell! ♥



4e Oktober -



Att vara helt liggande igår, ont överallt! Frös och svettadet om vart annat. Sov och knaprade alvedon hela dagen, och vakna idag pigg som en nötskrika.? Inte ens om jag anstränger mig känner jag en liten gnutta ont i den igår heeelbarkade halsen.
Och självklart sjukanmälde jag mig från jobbet även idag när jag ringde igår, ajaa! what to doo.
Kan ju vara bra med en extra vilodag. ;)

Nu ska jag gå en trappa ner, koka mig en tekopp, slänga mig i soffan och kika på Våra bästa år! :)

 

Dag 1 – En bild på mig + 3 fakta om mig



1.Jag hatar höjder, och att flyga kommer jag nog aldrig riktigt vänja mig vid!

2. Jag är oerhört mörkrädd. Känns som jag slår dom flesta rekord att vara nojig när det kommer till just mörker! Och ganska uppenbart är det ju tyvärr inte heller något som försvinner med tiden...

3. Är sanslöst rastlös, det ska helst hända något 24-7!

Lånade denna lite från en väns blogg! Vi gör ett försök helt enkelt.

Dag 1 – En bild på mig + 3 fakta om mig
Dag 2 – Min favorit årstid och varför
Dag 3 – Mina mål/drömmar/önskningar
Dag 4 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu
Dag 5 – Typ av killar jag faller för
Dag 6 – Vad jag skulle göra om jag fick 5 miljoner
Dag 7 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade
Dag 8 – En bild på mig för ett år sen
Dag 9 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig
Dag 10 – Någonting jag oroar mig för
Dag 11 – En bild på ett ställe jag vart på
Dag 12 – Mitt drömbröllop
Dag 13 – Det här får mig att må bättre
Dag 14 – Det här får mig att börja gråta
Dag 15 – Något jag längtar efter
Dag 16 – Fem saker jag inte klarar mig utan en dag
Dag 17 – Min favoritglass
Dag 18 – En bild på det jag köpte senast
Dag 19 – Min favorit film
Dag 20 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan
Dag 21 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln
Dag 22 – En låt som får mig att gråta
Dag 23 – Mitt favoritprogram – och varför
Dag 24 – Min favorithögtid

3 Oktober -


Trött,Halsont,huvudvärk och kramper i magen! Dom 3 förstnämna har väl alltid ett samband men vad som har slagit slint i magen vette fan!
Är väl bara dra över sig några filtar,slå igång tvn,fortsätta knapra alvedon & Zyx, och invänta febern...
Återstår att se hur jobbet blir lidande av detta.
 Hallelujaaah....Not!

 Ett par år och några kilo sedan! Nu har jag bestämt mig.!

2/10 -

Vädret valde att göra en tvärvändning! Och mitt humör valde tydligen att haka på..
Snacka om att humöret  påverkas till stor del av vädret alltså!

Ska snart haka på mor och far till Ursviken för att hälsa på lilla söta kuusin, och sen hem till Fäll igen för jobb där hela veckan.
Jaa det svänger ju som sagt rätt rejält med jobb, eftersom jag är en av vääldigt få inskolade vikarier där så är det väldigt lätt hänt att jag får turerna som är öppna. Nu när det dessutom helt plötsligt är mest (!) jobb i Fäll istället för Byske.
Men just nu känns det som jag måste jobba där jag får helt enkelt. Det är väl inte tväärlätt att byta jobb heller, sen när jag trivs såpass bra som jag gör där jag är så känns det inte heller lockande... Kluuuuvet ! 

Neej duschen nästa!

 Ta mig tillbaka! ♥

Promme i det underbaaara vädret!





Sen väntar hockey-hääng! Bra kväll.

RSS 2.0