31 Januari -

Den dystra januari månaden börjar ha gjort sitt, och lika bra är väl det! Mera sol och varma dagar i februari tack.

Är iallafall helt färdig efter denna lite halvt kaotiska helg på jobbet, att mobilnätet har legat heelt nere i Byske (säkert inte bara där) har ju inte skapat bara ett problem.
Och som grädde på moset så passade även min bil på att gå sönder i helgen, så den befinner sig för tillfället på verkstan. Greaat!

Så min lediga dag imorgon kunde inte komma lägligare, har tänkt att göra absolut ingenting vettigt. Ganska logiskt eftersom jag inte tar mig någonstans...



Nu ska jag sjunka ner i soffan med en tekopp och Skellefteå Aik!

Lördag 29/1 -

 Bara för att jag inte är ensam om att sakna Luleå litegrann! ;)

Blev ingen direkt lugn helg som jag så fint var inställd på, men måste väl jobba någon helg också. En härlig förmiddag idag, och inte fullt lika härlig 7-21.30 imorgon. (förbjud dessa turer!) Men efter en heldag även Måndag så säger jag minsann helg!

Nu ska jag fortsätta fördjupa mig i Skellefteås match mot Djurgården som nu visar förlängning, och sen blir det nog inte lätte länge till sängen kallar.

Fredag 28/1 -



Har för en stund sen kommit hem efter en lunch och skotertur med Mia :)!
Solen valde att kika fram ett litet tag också, så vädret idag har varit helt underbart.
Jag bara öönskar att vädret i fjällen kommer bli lika härligt :D!

Mina planer för kvällen med Malin gick i kras när jag blir tvungen att rycka in och jobba ikväll. Och i övrigt blir det nog en lugn helg för min del.


27/1 - Slut på kontot!

En heel del fattigare efter denna dag på stan, och min lön som inte kommer in förän till veckan eftersom min lönerapport kommit bort någonstans påvägen?! greaat..
Menmen, ytterkläder är inte billigt. Så är det bara!

Nu har jag precis lagt mig och ska slå igång en film, efter en ren besvikelse till hockeymatch...

Godnatt!

26e Januari! -



En lunch och en fika med Malin gumman som avslut på en jobb förmiddag satt riktigt bra.
Har precis kommit hem och ska snart käka (igen), sen tror jag att jag ska vandra över till min kära granne och dra med henne ut på en promenad ;D!

Imorgon är jag ledigledigledig, blir nog även en sväng till stan då eftersom lönen rasar in och jag vill bränna den :} hehe, skämt o sido. Men måste iallafall inhandla varma kläder för fjällen som jag i detta nu inte äger typ.? Ja, jag bor i Norrland..
Sen hoppas jag även på samma underbara väder som idag.

SolSolSol! -

Hur underbart väder är det inte idag.? Visste inte att jag hade saknat solen såå mycket, hade det bara varit någon grad varmare hade det ju varit fulländat.
Har iallafall hunnit gå en härlig promenad med hunden innan solen besämde sig för att börja gå ner igen.

Nu ska jag göra ingenting innan det är dax att ägna resterande afton och kväll på jobbet.

 Gemig!

22a Januari! -

Mår väl som förjänat idag antar jag. En mage som är ur funktion, huvudet tungt som sten, ond fot och lite blåmärken här och där.
Men en sjukt rolig gårkväll blev det så här kommer ett gäng bilder ;)

































Nu ska jag äta frukost/middag sen tar jag cheeseballsskålen och intar soffläge till en förhoppningsvis bra match mot Luleå!

20e Januari -



Tror att jag har slagit något slags personligt rekord när det gäller att vara helt off på jobbet, tror inte jag har gjort ett enda rätt.
Glömde helt enkelt huvudet hemma imorse!
Väl hemma och däckad i sängen, förstår inte varför jag är så sjukt trött jämnt. Men som vanligt skyller jag på årstiden.

Skulle egentligen vara ledig imorgon, vilket skulle ha varit lika bra om morgondagen blir som denna. Men jag hade inte hjärta att säga nej när jag såg hur kris dom hade, så 7-12 är vad som väntar innan jag rullar mot Elin där det blir lite fix, sen vidare till Malin.

Nu ska jag packa det sista för helgen, sen gå över till Mia en sväng :)

19e Januari -




Hemkommen från stan efter några panikinköp (som vanlig), vet inte vad men Skellefteå hade inte alls mycket att komma med idag! Rea rea rea, vilket inte vådar gott för min del.
Men slutade iallafall med att allt inför helgen är fixat, så det känns underbart!

Imorgon väntar en heldag på jobbet, så denna kväll blir nog både lugn och tidig.


00:55 -



Efter ett bra matchslut och lite Wallander på det känns kudden väldigt lockande.
Stan imorgon för att träffa Malin, förhoppningsvis räddar vi helgens klädångest och sen en lunch på det :)!
Ge mig Fredag!

Godnatt!

Den där Sören Persson!...



Kvällens aggressioner  skyller jag fullt ut på denna karl!
Att döma en hockey match på alla begäran kan inte vara jätte lätt.
Men den här matchen tar alla rekord! Du är ute på hal is nu Mr persson! Jävla 08 soopa.. 

Och inte nog med det så spelar Skellefteå inte alls vidare bra. En vändning nu tack, Solna ligger trots allt sist i serien.

18e Januari -

Godmorgon!
Gårkvällen ägnade jag mest åt magont, frossa,värk i hela kroppen och huvudvärk. Och eftersom kräksjukan går på jobbet så det står härliga till, var ju det min enda tanke.
Skulle egentligen ha jobbat idag, men ringde redan igårkväll och sjukanmälde mig.
Vaknade för en 30 min sen och känner ingenting... Fruktansvärt frustrerande eftersom jag skulle kunnat jobba,men skönt att jag verkar slippa eländet igen!



Nu ska jag hasa mig upp ur sängen och försöka få mig något i magen.

17e Januari -

YooYoo!
En heldag på jobbet blev det idag, och likaså imorgon. Vilket betyder ännu en morgon att härda, jag har aldrig varit en morgon människa men årstiden gör verkligen inte saken bättre. Och mitt dåliga morgonhumör gör mig stum. ( Hej vinterdepression)
Men skönt med lite caash iallafall.
Känns för övrigt som det var 1000 år sen vi fick lön sist.? Mycket möjligt världens längsta månad.

Nu väntar såsmåningom käk, sen lite träning på det
. Bjussar på en aningens gammal bild från -09 ;D♥ 

Kvällens!

 

15e Januari -

Resan till Maja slutade med 3 timmars väntan på Akuten och 2 instabila nackar, pga en klantskalle som tydligen inte kunde se att vi stod i en väjningsplikt och inväntade en förbipasserande bil.
Så nu har jag just kommit hem, ser på en världelös hockeymatch och ska nu sänka 1 ipren eller 3 och inta soffläge resten av kvällen. Blää!

Goodnight!

14e Januari -



Så var denna jobbar kväll bortgjord, och jag säger helg :)!
Imorgonbitti bär det av till stan för lite ärenden sen vidare till Umeå för att fira våran lilla tjejja som fyller 21 ;D.
Kommer bli kanon!

Så nu säger jag Godnatt!

13e Januari -



Har just fått i mig lite mat efter en heldag på jobbet, har även med mig ett någorlunda bra humör hem trots att inte riktigt allt gick min väg idag.
Fast hur lätt är det egentligen att mötas efter en väg som helt enkelt inte går att mötas på, och att den var sämst plogad gjorde ju inte saken bättre. Så där stod vi mot varandra och viste varken det ena eller det andra, och eftersom jag såg att föraren i andra bilden bara hade tänkt stå där så fanns det väl inget annat att göra än lösa det hela på egen hand så bära eller brista var väl det enda jag tänkte! och ut i plogkanten bar det av, hon tog sig förbi och vipps så var hon borta. (Shyyysst!?) och jag spann på ett bra tag där och med en hel del gas fram och tillbaka gick det vägen tillslut.

Nu ska jag vila maten ett tag, sen ner och brottas med träningscykeln innan jag bänkar mig framför hockeyn.

Project run-away!



Låter rubriken tala för sig själv! Att börja morgonen med att städa borde jag alltid göra, energin tar som aldrig slut efteråt och nu ska jag äntligen ta tag i det som en gång såg ut som garderober och inte bombnedslag!
Förhoppningsvis kunna rensa ut en heldel så jag rymmer lite nytt.

11e Januari -



Pigg och alert vaknade jag helt av mig själv klockan 8 imorse, fast inte riktigt kanske! Väckaren väckte mig efter ett bra tags tjutande skulle jag tippa på, volymen var ungefär 170 Db.
Jag kände mig som en zombie och vill inget annat än kasta telefonen i golvet, men upp tog jag mig tillslut!
Följde med Elin som skulle på ett möte i stan och sen en lunch på det!

Fick även den glädjande nyheten idag att jag äntliigen är inlasad! feels good. 

Nu har jag just kommit in efter en skön promenad i det underbart härliga vädret, och nu väntar duschen innan jag ägnar resten av kvällen åt tvn.

10e Januari -

Ska det någonsin sluta snöa är ju frågan? Det har varit alldeles tillräckligt ett bra tag nu..
Har just kommit hem efter en lunch med Mia och en promenad med hunden. Nu ska jag fortsätta göra ingenting tills det blir dax att rulla mot jobbet.



Såg denna film igår, att rekomendera för den som känner för att ge tårkanalerna en utmaning!
Väldigt bra i övrigt.

9e Januari -



Goodmorning!
Kan väl börja med att säga fail med helgens uppgift gällande dygnsrytmen. Big fail!
Men förhoppningsvis blir det bättre rent automatiskt nu när det äntligen är slut på alla klämdagar och skit.
Det har inte bara dygnsmässigt blivit helt galet dom senaste veckorna, utan även godis till varje måltid ungefär. 
Så nu säger vi adjöss till dom rutinerna och återgår till något mer normalt! Och inkluderat lite träning på det. Och förhoppningsvis ramlar det även lös lite jobb också.

Nu ska jag he mig ut i det underbara snöovädret. Lite creds till att det äntligen har blivit normal temp. -5 helt okej!

Buried -



Har just sett klart denna ja, vedervärdigt groteska film! Klaostrofibi har jag haft så länge jag kan minnas så varför jag gav mig in i denna film vet jag faktiskt inte, finns väl kanske någon som tycker den låter bra och vill se den så ska väl inte "spoila" allt för mycket. Ett tips är ju att inte vara lika naiv som jag och förvänta ett någorlunda normalt slut iallafall..

Godnatt!

8/1 -

You make me feel good♥

MorrnMorrn!
Min hals har äntligen återställts i princip till det normala. Och jag känner mig allmänt mycket piggare, nu är det bara den äckliga förkylningen som jag ska drass med tills den har tänkt ge med sig.

Har just gjorde mig klar för att åka in till stan och möta upp Malin för en lunch :)!

Och helgens uppgift till mig själv måste ju vara att vända tillbaka dygnet, att inte kunna somna före 04 funkar fan inte i längden känner jag.

Nej nu ska jag börja bege mig!

5e Januari

Så välkomnar jag en älskad förkylning och ont i halsen!
Att käka bafucin i den mängd jag har gjort idag är nog säkert inte alls särskilt bra, men min hals har domnat bort och det känns bättre iallafall ;)!

Att vända tillbaka dygnet går väl sådär, och inget bättre blev det då när jag igår införskaffade en ny säng. hehe

Annars allmänt dött på jobbfronten och ikväll kurerar jag mig med härligt sällskap och film.

CiaaoCiaao

3/1 -



Brukar alltid vara duktig på att vända upp och ner på hela dygnet, men nu har det värkligen spårat ur ordentligt!
Är fruktansvärt lite jobb för tillfället så jag skyller det hela på det.
Hoppas på en tvärvändning och att jag får jobba resten av veckan, så jag får någon typ av ordning på vardagen igen!

Nedsläpp exakt nu i hockeyn så ska ta och heja fram juniorerna med syster och en skål fruktsallad!

1a Januari 2011! -

Nytt år, Nya möjligheter!
Skålade in det nya året gjorde jag med världens bästa tjejer. Kunde inte bli bättre med andra ord.
Trött idag efter kanske några timmar för lite sömn, men annars helt okej ;P!

Ligger nu och försöker vila mig lite piggare i väntan på att Amanda ska anlända.
Ikväll väntar sällskapsspel och allmänt socialt sällskap! Mycket trevligt!

Avslutar med en hög bilder från gårkvällen :)!

 



































 detta ska då föreställa ett litet missöde, eftersom raketen small innan lyftet...

Gott nytt år på er! :)
RSS 2.0