Torsdag -

Har för en stund sen kommit hem efter att ha jobbat, ska nu slänga ner det sista grejerna i väskan eftersom tjejerna kommer och hämtar upp mig imorgon bitti, och bilen rullar då vidare mot Luleå för att göra stan och sen avslutas kvällen med valborgsfirande och utgång :)! Kommer bli super!

Så nu ska jag lämna datorn en stund och övergå till tvn, innan sängen kallar!



28/4 -

Andra dagens ledighet,det är inte direkt så att det är överflöd med jobb just nu! Vilket suger rätt rejält.
Mia kom förbi vid lunch tid och vi tog en promenad för att käka lite lunch.
Efter det blev det lite färgning av mitt hår, eftersom hårförlängningen inte var riktigt den färg det såg ut att vara, men nu blev det kanon :)! Sen blev det även ta bort lite nötta toppar.
Så tusen tack för det!

Annars har jag spenderat kvällen framför näst sista avsnittet (om det är som ryktet säger) av Andra Avenyn.
Och det innebär ju att det inte kommer finnas något att se på tv hädanefter.
Helt klart den bästa svenska serien!



To tired to fall asleep...

Rätt trött efter min brakdag på jobbet, 7-21 är väl inte direkt något att rekomendera! Visste knappt vad jag hette nu i slutet av kvällen!
Så nu ska jag lägga mig och se om jag orkar hålla mig vaken genom en hel film eller om jag kommer lägga ner det efter 10 min.

Ledig imorgon, och den efterlängtade lönen rasar äntligen in! Så jag tar nog med mig Mia och gör en dag på stan!

Godnatt

Söndag -

Så var helgen över, och man kan väl säga utan att överdriva att den har varit väldigt lugn!
Jobbade fm igår och skulle egentligen ha gjort detsamma idag. Men har blivit riktigt förkyld och har inte känt mig allt för pigg i helgen, så det blev en vilodag idag och förhoppningsvis orkar jag med 7-21 imorgon.

Blir det inget jobb tisdag ska jag nog göra mig en tur till stan för att bränna lite löön på kläder! Så om någon har lust att haka på, just give me a call!

Håret beställde jag också, så de borde också ramla in någon gång i veckan :)!

Nu ska jag vandra över till Mia och se hur det går för henne med målandet i den nya lyan!




Beslutsångest!



Beställa eller inte!?

sjukt vad jag saknar de långa håret! (bortsett från att det var så slitet där på slutet).

21/4 -

Har precis lagt mig för att göra en hyfsat tidigkväll. Börjar inte jobba föränn 3 imorgon men iallfall, ska hinna ta vara på de förhoppningsvis härliga vädret också!

Mia kom över och lunchade med mig idag på altan, funderade först på att ta en promenad upp på fältet och käka, tills jag upptäckte att mitt konto var övertrasserat. Heja Sverige! Är det någon som har problem med att göra av med pengar så jag ni ju fråga slösan själv om råd.!
Så lönen kan mer än gärna få rulla in NU!

Har även insett idag att backa med släp var såå mycket svårare än jag trodde.

Godnatt!

20/4 -

Delad tur på jobbet idag, så hade hoppats på att få tillbringa mina timmar i solen på altan! Och på altan sitter jag men vars är solen? Den har nog inte gått i moln en enda gång under hela morgonen,klart att den ska gå i moln när jag hade tänkt få steka mig igenom några timmars ledighet.

Får ta och gå en sväng med en gnällig hund (som inte alls verkar gilla läget just nu) istället :P
Och hoppas på lite sol när jag kommer tillbaka!

Ikväll väntar som sagt jobb, och imorgon ser det ganska ledigt ut som det ser ut nu iallafall!

18/4 -

Har för en stund sen landat hemma efter en härlig helg i Umeå :)!
Vädret har ju kunnat visa sin bättre sida, snö hela gårdagen? Men under bilfärden både dit och hem hade solen minsann tid att visa sig.! menmen, är det april så är det.
Ikväll blir det att fira min mor som fyller år. 
Och vad gäller jobb i veckan ser det än så länge hyfsat dött ut! Så då tycker jag iallafall denna Islands härva kan göra nytta någon annanstans så solen kanske vågar visa sig igen ( vi skyller på det iallafall) , och att jag kan få lite färg ;)!







Och med det tackar jag brudarna för en kanon helg!
Och ett stort grattis till min mor till hela 43 år :)!

Pussochhej


 

15/4 -

Känns som man legat i ide eller något liknande under hela vintern och nu vaknat upp!
Har nog spenderat mer timmar utomhus bara denna vecka än jag gjort på hela denna långa iskalla vinter.
Har just kommit in efter en härlig promenad med hunden, solen steker dock inte idag. Snarare tvärt om! Trots det promenerade jag endast i en tröja, och utan att frysa! Vårtecken så det bara sjunger om det.

Snart ska jag traska mot jobbet, har fått i uppgift att köra ner en bil till stan på service och efter det vidare hem för att börja jobba kvällen.

Inskolade mig första dagen igår på södra sidan i Byske, och ska fortsätta imorgon fm. Såklart är det mycket att lära in och det känns lite som att börja om på ruta 1 igen. Men men det ska nog gå bra det också:)

Efter jobbet rullar jag och Elin mot Umeå för att spendera helgen hos Maja :)!

Nu ska jag äta upp min omelett, och sen börja göra mig lite smått klar för jobbet!

 19 dagar kvar! :D

Efterlängtad värme!

Så var denna helg över, har mestadels bestått av jobb. Eftersom jag slutade redan vid 12 igår så tilllbringade jag resten av dagen på altan i den stekande solen.
Och har även spenderat denna lediga dag på samma ställe ;D! Så mitt face just nu är att likna med en räka. Och en massa fräknar på det..
Innan jag slängde mig på altan gick jag väldens skönaste promenad med hunden,och efter det slog jag en signal till min chef angående inskolning på södra sidan i Byske,så det är nog vad som väntar i veckan troligtvis!. Så lite nytta har jag faktiskt gjort idag också.

Imorgon blir det nog en sväng till stan med Elin, för att blandannat göra ett 3e försök att hämta ut passet. :)
Och sen skulle jag tippa på en glass i solen om vädret levererar som denna dag.

-

Fredag -

Har spenderat halva denna dag på jobbet, vidare sen till stan för en fika med brudarna och hämta ut passet, men det kan inte riktigt vara meningen! Tänkte att tidigare än 4 kan ju inte polisstationen stänga, men tydligen stängde dom 3. Så de var det passet! Blir att åka ner någon dag i veckan istället.
Men en härlig pratstund på waynes blev det :)!

Och hade det inte varit för jobb Lördag & Söndag hade jag varit påväg till fjälls vid det här laget med Mia!
Så det kändes riktigt surt!

Solsidan är vad som väntar nu!

8/4 -

Blev ytterligare en plattmatch för skellefteå igår.. Tycker domarna misslyckades (igen) med att försöka döma en match! Menmen, att klaga på dom ger ju en mängd.
Bara hoppas på bättre lycka ikväll!
Spenderade även gårkvällen med att ta bort mitt löshår. :) Så ett tack till Elin gumman för timmars hjälp med det! För så risit som det var går typ inte att beskriva med ord. Så det känns sköntskönt!

Övrigt i veckan har det varit lite jobb och mycket dygnsrubbningar. Men det är väl så det ska vara när man är ledig? right!
Ikväll väntar jobb igen,! och lika så Fredag Lördag & söndag!så kanske kan lyckas vända tillbaka dygnet lite då förhoppningsvis.

Nej nu ska jag käka lite sen ta en promenad eftersom det verkar vara hyfsat väder idag ändå:)

Tjing

4/4 -

Har inte varit så flitig på updatering under Påsktiden.Kanske beror på att jag har spenderat väldigt lite tid vid datorn.
Igår kväll blev hockey i gott sällskap och allmänt mys!
Idag skiner solen och såklart jobbar jag hela dagen, dock väldigt lugn dag så de kommer nog gå bra ändå!
Till middag väntar grillat. Och sen får vi se vad kvällen erbjuder!

Hoppas alla haft en härlig påsk iallafall:)

Nu ska jag käka lunch innan jobbet kallar igen

Ciaao

AprilApril

Men man skulle kunna tro att de var fredag den 13e eller något liknande! Har inte riktigt gått min väg idag om man säger så!
Jag och Mia skulle iallafall en sväng till stan för att göra det omtalade passet! gick riktigt bra, tills jag skulle till att betala! Då hade mitt bankkort gått ut.? Jajamensan. Eftersom jag betalade med det igår så tänkte jag ju inte på att det skulle ha gått ut idag. Aja, tur jag hade Mia med mig som fick rädda mig med att låna ut 400 spänn.
Sen tänkte jag ju för att klara mig en dag på stan måste jag ju ha pengar, så vi vandrade mot banken för att ta ut pengar där, men skärtorsdag som det är så hade dom bara öppet till 13, och klockan var väl då 13.15 kanske. flyyyyt.
Så det slutade med att Mia bjöd mig på lunch (vilket jag egentligen skulle ha gjort), innan vi begav oss hem.
Och eftersom stan består till 99% av vatten så var jag ju såklart dyngsur innan vi kommit oss därifrån också!

Väl i Byske skulle jag hämta ut mitt paket (som förövrigt Mia också betalade) så får jag se när jag öppnar det att dom skickat 2 bikini överdelar.. och ingen underdel. Greaat.
Så nu innan jag gör något annat ska jag föra över lite pengar åt fröken som varit generös och försörjt mig under dagen. (a)

Bara hoppas nu att Skellefteå har turen på sin sida och krossar Hv istället. Så kanske dagen slutar bra trots allt :)!

Nu väntar middag!


RSS 2.0