Morsdag -

Hemma några timmar från jobbet för att fira min kära Mor, och senare käka middag hos Mormor & Morfar.
Tillbaka sen för att göra kvällspasset.
Och dom där 8 dagarna i sträck blev plötsligt 13, så hur pigg jag kommer vara på Fredagkväll när jag äntligen tar helg det återstår ju att se. Blir förhoppningsvis att bränna iväg för en efterlängtad helg i Luleå med Malin :) Underbart!



Sommarschemat har också äntligen anlänt, och det ser faktiskt helt okej ut!




26e Maj -

En rejält efterlängtad sovmorgon. Vaknade vid halv 10, slängde på mig joggingskorna,musiken i öronen och ut i skogen! Fruktansvärt skönt att börja morgonen så.
Har precis kommit hem efter en lunch med Mia, och nu ska jag packa ihop datorn och allt sånt, dra vidare för en kväll på jobbet och sen mot stan igen.



Imorgon väntar en heldag på jobbet och sen välkomnar jag den fantastiska jobbarhelgen med en riktig myskväll i soffan med tjejerna!

23e Maj! -



Och här var det livat känner jag, får väl skylla på att jag ungefär bara jobbat sista tiden ;). Skulle inte sitta fel alls med en vecka på en strand i solen så långt från jobb och vardag man kan komma!

Halva helgen har jag faktiskt haft ledigt,så Lördagen spenderade jag med fina Elin i stan. :)
Har precis kommit hem till Fäll nu efter första jobbardagen av 8 och ska nu jobba här 2 dagar.

Regnet verkar inte heller vilja avta så jag gissar att det blir en blöt joggingtur! Men det är skönt.

 Jag är fruktansvärt dålig med kameran just nu! Så det får bli lite mysiga bilder från arkivet istället ;)
Sommaren -09 närmare bestämt!


 













15e Maj -

Flyttlass hit och dit i helgen, en paus i det hela igår kväll då mina fina flickor kom förbi och det blev gott vin, god mat och massa mys :)!
Min förkylning har inte alls gett med sig, hostar konstant och halsen lever sitt eget lilla liv,men ska iallafall försöka mig iväg till jobbet imorgon.



Nu ska jag slänga mig i soffan och invänta hockeyn!

9e Maj -

Solen skiner, 16 grader i skuggan,frukost på altan och klockan är bara 9! Sommar sommar sommar.

Ledig 2 dagar nu så det är självklart att jag ska ha dragit på mig (under en jävla natt) en dunderförkylning och som vanligt en söndertrasad hals.
Men det orkar jag inte bry mig om nu, 2 lediga dagar har jag och dom har jag inte tänkt ägna åt i soffan.

Blev även en halvdyr Ikea resa, men den kunde blivit såå mycket dyrare om jag inte haft lite tur i oturen påväg hem när fröken-köra-för-fort aldrig blir stoppad av Polisen, men som helst plötsligt blev det. (Och förmodligen Sveriges snyggaste också)
Såg hur ungefär hela mitt liv rasade samma eftersom jag förstod att körkort och hela härligheten skulle vara ett minneblott. Men jag slapp som tur var undan med en liten varning ;]!



På Fredag tar jag iallafall äntligen över lägenheten vilket innebär flytt hela helgen. Trots att det är Fredag den 13e hoppas jag att kanske inte allt går åt helvette ;)

Nej nu ska jag lägga undan denna klump och njuta av solen och min tekopp!

Ikea!

2 dagars ledighet är vad som nu väntar och det känns helt klart underbart!
Hoppas på att få se solen lite mer än vad maj hittils har levererat.



Har nu  precis kommit in efter lite häng med trevligt sällskap, och nu väntar sängen för uppstigning imorgon och tidigt bränna iväg mot Haparanda och Ikea med världens bästa Elin :)

Så godnatt gott folk!

RSS 2.0