30/6 -

Nyduschad och klar för en tidigkväll! Har varit död dom senaste mornarna väckarn har ringt så nu tänkte jag att jag skulle försöka mig på en riktigt tidig kväll.
Men det brukar ju sluta med att jag slår igång en film, fastnar i den och vipps så blev det inte någon vidare tidigkväll. Men försöka kan man ju alltid!

Imorgonbitti rullar jag mot stan för att spendera dagen/kvällen med Amanda :) först en sväng på stan och sen vidare för att slinga Amandas hår hos en av hennes kompisar och sen styr vi kosan mot Bergsbyn!
Och efter det får vi se vad som händer;D
Kan ju iallafall be till gud om bra väder, såg inte så lovande ut men! 

Nu äre godnatt!


 ♥

Troligtvis en av årets sommarplågor..?

29/6 - Dagen i bilder!


























Tack för en kanon härlig dag♥


Nu ska jag slänga isäng mig själv för imorgon är det jobb som gäller.
Slutar dock redan 13.00 så jag hoppas på ännu en dag med strålande sol!

Godnatt!

Solen skiner och jag är ledig! -



Var hyfsat slut igår kväll efter att ha jobbat som en tok hela helgen! Kändes verkligen surt att åka till jobbet i Fredags när dom flesta åkte iväg för att roa sig, och även att stiga upp 06.30 Lördagmorgon. Men nu känns det så värt det när jag räknat ihop pengarna för bara denna helg ;)

Ledig idag och även imorgon, dagens planer är inte många! Men kan behöva en dag att bara göra ingenting känner jag.

Imorgon bär det nog av in till stan för att umgås med mina girls!
Hoppas också att lönen rasar in på Onsdag, som egentligen skulle kommit in i Torsdags! Men lönerapporten hade tydligen fastnat nånstans på vägen. Så igår faxade jag ner en ny och håller nu tummarna på att det inte blir nå mer krux.

Nu kommer Mia så nu ska vi slänga oss på altan och steka!

Ha de gött!

Glad midsommar allihopa :)



Nu pyser jag iväg till jobbet!

Ciaooo

sunriiiise!

 ♥!

I wanna be a billionaire so fricking bad -

Kanon väder idag och såklart har jag spenderat hela dagen på jobbet, börjar ju bli utbränd på detta sätt ;) skämt o sido! Men en förkylning har jag iallafall lyckats dra på mig, vaknade imorse med världens äckligaste känsla i halsen. Det sved och gjorde ont, och just nu har jag varken lust eller tid att bli sjuk.
Eller midsommar kommer suga hårt vilket fall som helst, jobbar 16-21.30 Fredag, 7-17 Lördag och 12-21 Söndag. Men pengar behöver jag ju så det är ju guld på de sättet, därimot kommer det typ inte vara en kotte kvar i Fäll, så det blir nog hem och tycka rejält synd om mig själv med världens fetaste chipspåse,kudden och några samtal till Malin som tycker lika synd om sig själv.? ^^

För att klaga ytterligare lite kan jag ju meddela att jag fick mitt lönebesked idag som var mindre roligt, har alltså fått lön för 8 timmar, okej maj månad var väl kanske inte den mest jobb rika men nog fick jag ihop 80 timmar i varje fall.
Så jag slängde mig på luren till våran lönegumma men såklart var hon ledig idag! Så det blir det första som kommer hända imorgon bitti när jag stiger upp...

En tidigkväll är vad som väntar nu! Är så sjukt trött, så jag hoppas att gubbarna som är här och borrar för bergväme snart lägger ner, annars kan jag ju hälsa hem med sovandet.

Imorgon blir det Piteå och stan med Elin :D

Puss och Godnatt!



22/6 -

Skrutt♥

Ja denna månad börjar lida mot sitt slut och vars är sommaren?! Regn är väl vad dom senaste dagarna enbart har bestått av. Otroligt okul!

Har just kommit hem efter några timmars jobb i Byske. Blev en heldag i Söndags också! Så nu har jag fått lov att vända tillbaka dygnet som jag så fint har tjorvat till.
Annars har helgen varit väldigt lugn!

Nu ska jag snöra i mig min lunch sen ta en prommis med Charlie medan solen för tillfället är närvarande. Och senare i afton blir det nog en sväng till Drängs och hälsa på Elin :)

Puss o Hej

Examen -10

Trött trött trött och frysen dag är det idag.
Steg upp vid 7 sminkade och fixade håret på min syster och sen bar det av till kyrkan vid 9!
Och efter det lite firande här hemma!

Nu sitter jag och väntar på att köttet på grillen ska bli klart, sen blir det en PN innan jag orkar göra något annat ikväll!

  Grattiiss sis!

Dinnertime!
Ciaao

17/6 -



Väckars stod på 7.15 imorse, rullade iväg till Elin för att hinna med en Joggingrunda innan stan! Tycker jag var riktigt hurtigt gjort av oss ;D
Nu har vi precis blivit klara och ska åka vidare för att hämta upp Malin och sen blir det lunch!
Och vad som händer sen återstår att se.

Nu väntar Elin på mig så nu ska jag inte söla på längre..

Puss

16/6 -

 Luleå
Det börjar vara dax snart igen va brudar ;)!

Så till verkligheten!
Var inte alls särskilt pigg imorse när väckaren började leva om, hade precis lagt mig när jorbävningen (som säkerligen ingen missat) brakade lös. Man kan ju inte ungå att undra vart världen riktigt är påväg!
Så då tog det väl några timmar innan tröttheten kom tillbaka!, och upp klockan 7 skulle jag för att hämta min syster i Byske som varit på någon ö med klassen!
Så många timmars sömn blev det ju inte inatt, men det tar jag nog igen ;P!

Ikväll blir det en joggingtur med Mia och sen en tidigkväll!
Stan blir det imorgon för en lunchdate med Elin och Malin

00:08 -

Blev som sagt en sväng till stan idag med syster, hon blev en dator rikare och jag var då förvånansvärt ekonomisk! Tror inte jag slösade en enda krona. Riktigt duktigt ;D
Kvällen har varit så lugn som den kan bli, hjälpte Jessika att flytta en kaninbur och det resulterade i ett blodbad för min del. Eller ja det kan man ju ta lite med en nypa salt men^^, lyckades på något vänster skära mig på en vass kant och ont gjorde det! Så det blev en härlig ramsa och så fick mamma rycka in med flyttningen av kaninburen medan jag plåstrade om mitt stackars finger och tyckte synd om mig själv en stund!

Nu har jag precis lagt mig och ska slå igång denna film



Godnatt!

13/6 -



Kom fram till imorse, eller ja mitt på dagen att jag sover fan i mig tills någon/något väcker mig! La mig vid 3 och vaknade av ett sms 14.10 vilket inte är helt okej om jag får säga det själv.
Så nu har jag verkligen lyckats vända på dygnet, har en känsla av att jag inte kommer kunna somna innan nångång ikväll..
Annars idag har jag inte gjort ett smack! Och nu ska jag slänga mig i soffan och kolla läget på tvn!

Imorgon blir det nog en sväng till stan med systeryster!
Och även hoppas på att det kommer ut nå jobb i veckan! Eftersom det är dryga veckan kvar tills jag börjar gå på schema!


walking on Sunshine!

Kanon väder hela dagen! Träffade Mia för en promenad och käka lunch, sen vidare till min altan för att få lite färg! Och det tycker jag faktiskt att vi lyckades väldigt bra med;)!
Efter några timmar i solen var jag att likna med en räka! Så det hoppas vi har övergått till lite brunare imorgon!

Jobbet kallar imorgon bitti så jag har precis lagt mig för att för en gångskull vara någorlunda pigg när jag ska upp,(iallafall för att vara helg)!
Så håller nu på att ladda ner "Dear John" så det får bli mitt sömnmedel ikväll!



Hyfsat fräsch pojke ändå! mhmm,

Godnatt!

Årets första jordgubbar!



Gårkvällen spenderades på detta sätt, världens godaste jordgubbar hade vi lyckats få tag i också! :) hur härligt som helst!
Och idag är det minst lika bra väder, så nu ska jag göra mig klar sen åka in till stan för lunch och trevligheter med tjejerna!

Och skatteeen!! Bara jag som inte fått den än.? Börjar bli lite smått orolig..

Puss

9/6 - All the crazy shit we did that night, that will be the best memories!

Vädret börjar någotsånär vända till det bättre, men man kan fortfarande inte tro att det är juni! Inte för fem öre.
Skulle egentligen ha åkt iväg söderut med brudarna idag, men med alla odds emot oss så la vi det på hyllan. Jag klantade till det och fick punktering, och vill inte köra på reservdäcket ända dit. Ringt land och rike runt om hyrbilar, men icket! Vädret såg inte heller lovande ut. Så som plåster på såret bokade vi istället in att min födelsedag firas med några dagar i Stockholm! Hur underbart som helst!

Och studentvecka är det för dom lyckisar som får uppleva det! Skulle mer än gärna spola tiden ett år tillbaka och göra om det! Helt klart den bästa tiden i livet, bara känslan av att få sjunga fy fan vad vi är bra i timmar!
Minnena är obeskrivliga.


 OP3B!


Nu ska jag fortsätta med lite städning och sen ta en promenad med vovven!
Och hoppas på att det händer något mer än det gjort hittils idag.

6e Juni -

Har nästan just landat hemma efter en heldag på jobbet, och det behövs verkligen inte många dagar ledigt för att man ska bli bortskämd. Eller med andra ord helt död när man ska måsta lkliva upp klockan 6 på morgonen.

Helgen har varit kanon, Fredag blev det lite grillpartaj och gårkvällen bjöd på en härlig fisketur ;D! Resultatet av den färden blev ett punkterat bakdäck för min del.. Tur att Bävrar är händiga och fixade eländet åt mig ;D!

Nu ska jag slänga i mig sista tuggan mat och sen bär det av o fiska igen!
Fast idag skippar vi nog punkteringen ;P!

Söderut! -



Regnregnregn är vad jag möts av när jag tittar ut, är nästan så man vill vända om till sängen och bara sova bort såna här dagar.
Men istället för det ska jag ta och städa! Det funkar alltid att fördriva tid med ;D

Imorgon väntar kurs på brinken, sen lunch med Maja innan vi rullar hem till mig för lite grillning med annat gott folk :)

På Onsdag styr jag kosan söderut med Maja & Malin, denna gång 2 dagar i Härnösand, så då blir det "ut i naturen med alla djuren" för oss ;D lite annorluna men sjukt härlig avslutning innan alla börjar gå på schema för sommaren!

Nu ska jag ta tag i lite städning!

1 Juni -



GodmorgonGodmorgon!
Har just hasat mig upp ur sängen, troligvis för att jag är sp sjukt hungrig :O?!
Och såklart är ju min fantasi vid noll just nu när det gäller lunch.. Nudlar hade ju varit det ultimata men, såklart finns ju inte det.

Efter lunchen ska jag rulla iväg till Elin, och håller vädret i sig rullar vi nog vidare in till stan och möter upp Malin för glassglassglass :) så det blir kanoon!

Nu ska jag fortsätta min jakt på något att äta.

Tjohej
RSS 2.0